Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 86
· Legújabb tag: HH RC Trial Team
Felhasználók
Tacsy
Státusz: 3 napja
Adminisztrátor
helfcsaba
Státusz: 3 napja
Tag
Lala74
Státusz: 2 hete
Tag
HH RC Trial Team
Státusz: 2 hónapja
Tag
NelluX
Státusz: 2 hónapja
Tag
zebuka76
Státusz: 2 hónapja
Tag
Moncsi
Státusz: 3 hónapja
Tag
leowrc
Státusz: 4 hónapja
Tag
azorlaci
Státusz: 4 hónapja
Tag
Taxis
Státusz: 4 hónapja
Tag
Kappann
Státusz: 4 hónapja
Tag
celon
Státusz: 4 hónapja
Tag
Kövess minket
Az alábbi csatornákon nyomon követhetsz minket :
Véletlen videók
MLU TestNem, mi??Legutóbbi videók
Home Road Rc Csepel
2014 Tamiya Cup Nov 8 "Funny"
Legnépszerűbb videók
RC Trial - Winch testHungarian 4x4 Tamiya RC Trial Cup - Track TestÜdvözöllek kedves látogató!

Belépni / Regisztrálni az oldal tetején tudsz, a lenyíló menüben.

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj! Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!
Info
Új videó


A kilencedik futamról egy kis vicces hangulati összeállítás.
Köszönet érte celonnak!
2014.11.08. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 9.forduló


Túl vagyunk a kilencedik fordulón is, lassan eldőlni látszik az idei bajnokság végeredménye. Az időjárásra nem lehet panasz, az évszakhoz képest remek időnk volt. A hangulat ismét lehengerlő volt, megismerhettünk pár új versenyzőt is. Az eredmények kicsit megleptek minket, néhány versenyző nem a megszokott helyezéseken végzett. Már csak egy forduló van hátra az idei sorozatból, készüljetek! Addig is nézegessétek a versenyen készült képeket, és tanulmányozzátok át a részletes eredményeket, mindent a szokásos helyen találtok. Jó szórakozást!
2014.09.13. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 8.forduló


Túl vagyunk a nyolcadik fordulón is. A részvételi arány elég alacsony volt, de ez betudható annak, hogy ez a verseny egybe esett az európai ReconG6-al, amelyen a magyar különítmény elég szép számban képviselte magát. Nem is eredménytelenül, rengeteg jó helyezést hoztak haza az ausztriában megtartott versenyről. Ezúton is gratulálunk nekik a remek eredményekhez!
A kis létszámból adódott, hogy ez a forduló végre ismét két körös volt, aminek a legtöbben örültek, mert így volt még egy lehetőségük a javításra. A "nagymenők" távolléte miatt mindenkinek komoly esélye volt a jó helyezésekre. A végeredmény is érdekes fordulatot hozott, mert a bajnokság állásában helycserére került sor az élen állók között. Szoros a verseny és még két forduló hátra van...
A verseny a szokásos kifogástalan hangulatban telt el. A sorozatos műszaki hibák most elmaradtak, egyedül Imike küzdött folyamatosan gondokkal, hol akku, hol csörlő miatt. Az időjárás is kifogástalan volt, igazi nyárias jelleggel.
A képek és az eredmények felkerültek a szokásos helyekre. Jó szórakozást!
2014.09.27. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 7.forduló - Night Race
Túl vagyunk a hetedik fordulón is, amely a szokásos évi éjszakai verseny volt. A létszám a szokásos közepes volt, ezért ismét egy körös volt az egyéni verseny. A sötétség és az autók gyenge és trehány világítása nagy kihívást jelentett némely versenyzőnek, volt, aki gyakorlatilag vakon teljesítette a pályát. Mindettől függetlenül remek verseny volt, a hangulatra sem lehet panasz. A pályán kevés kapupár került kihelyezésre, ráadásul a legtöbb helyen tágasra voltak hagyva. Persze ettől függetlenül volt sok hiba. A végeredmény nagyon nem hozott meglepetést, mondhatni papírforma szerint alakult. A részletes eredmények és a képek megtalálhatók a szokásos helyükön. Jó szórakozást!
2014.09.13. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 6.forduló


Túl vagyunk a hatodik fordulón is. Szerencsénk volt az időjárással, a beígért nagy eső elmaradt, megúsztuk pár szemerkélős perccel. Ismét szép számmal jöttek el a versenyzők, a hangulat is remek volt. A létszámból adódóan megint csak 1 körös volt az egyéni futam. A végeredmény szoros lett, ismét egyetlen hiba döntött a dobogó első két helyezettje között. Előfordultak technikai hibák is, de most nem annyi, mint az előző versenyen. Egy versenyző nem tudta csak befejezni az egyéni futamot.
A részletes eredmények és a képek felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2014.08.23. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 5.forduló


Kicsit megkésve jelentkezünk az ötödik futam dolgaival, de közel 3 ezer fotót kellett átválogatni, hogy mi kerüljön fel a weboldalra, na meg a honlap tárolását végző szerver hibájából egy hétig nem volt elérhető a site. A hiba elhárítva, képek átválogatva, jöhet a frissítés!
A verseny a kisebb létszám ellenére nagyon jó hangulatban telt, de ezt már ki sem kell emelni, annyira magától értetődő lesz... Természetesen most minden versenyzőnek 2 kört kellett teljesíteni. A kapuk ezúttal is közepesen nehéz formában voltak kitűzdelve. Nem is ragoznánk tovább a dolgot, jöjjenek az eredmények és fotók...
Jó szórakozást!
2014.08.02. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 4.forduló


Túl vagyunk a negyedik fordulón is. Ismételten szép számban jöttetek el, 19 nevezővel kezdtük el a versenyt. Az idő kánikulába hajló volt, de hősiesen helyt álltunk! A létszámból adódóan ismételten csak egy körös volt az egyéni verseny. Nagyon sok technikai hiba jellemezte ezt a napot, főleg a túlmelegedés volt a probléma, de akadt szervó megállás és szabályzó leégés is. A fotók és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2014.07.12. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 3.forduló


Túl vagyunk a harmadik fordulón is. Szerencsére az időjárás nagyon kedvezett nekünk, csodaszép napsütéses időnk volt. Ez alkalommal is sokan jöttetek el hozzánk, reméljük a szezon hátralévő részében ez a tendencia nem fog csökkenni! A hangulat ismét remek volt és ez nektek köszönhető! A versenyt sok technikai hiba jellemezte, volt elektronikai és mechanikai meghibásodás is bőven. A magas létszám miatt most is 1 körös volt az egyéni verseny. Mindezek mellett a verseny nagyon jól sikerült. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó nézelődést!
2014.06.21. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 2.forduló


Túl vagyunk a második fordulón is. Ismét szép számmal jöttek versenyzők, aminek nagyon örültünk. A nagy létszám viszont azt eredményezte, hogy az egyéni versenyben csak 1 kört kellett teljesíteni, hogy beleférjen időben a csapat verseny is. Az 1 kört ráadásul visszafelé kellett teljesíteni, ami alaposan megzavarta a versenyzőket, főleg az új pálya nehézsége miatt. A hangulat mindettől függetlenül remek volt, ebben nem tudjuk alulmúlni magunkat. Legalább ilyen jó harmadik fordulóra számítunk! A részletes eredmények és a fotók felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
Videó! - 2014 Tamiya Trial Cup First Round
Az első verseny hangulatát adja vissza ez a Celon keze által elkészített videó. Jó szórakozást!

2014. 05.17. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a 2014-es szezon nyitó futamán, ami meg kell hagyni várakozáson felül sikerült. A beharangozott rossz időjárás szerencsére elmaradt, csodás napot és versenyt tudhatunk magunk mögött. Az első versenyre nagyon sokan jöttek el, annyira, hogy mire végeztünk az egyéni futamokkal, már nem maradt idő a csapatverseny megtartására. Erre a szezonra egy nagyszerű pályát sikerült összehozni, a visszajelzések legalább is ezt igazolják. Nagyon technikás, helyenként nagyon nehéz, már-már leküzdhetetlen akadályokkal kell felvenni a versenyt. Sikerült kivétel nélkül mindenkit megizzasztanunk. A hangulat egyszerűen remek volt, lehetett érezni, hogy mindenki nagyon várta már a versenyt, túl hosszú volt a téli szünet. De hiába volt hosszú a szünet, hiába volt mindenkinek sok ideje a felkészülésre, sajnos sok műszaki hiba jellemezte a napot. Igaz, ebben nagy szerepe volt a gyilkos pályának is. Szerencsére komolyabb műszaki probléma nem volt, csak a tavalyi bajnok kényszerült feladni a második körét csörlő meghibásodás miatt. Egyszóval remek verseny volt, egy nagyszerű társasággal! Mindenkinek gratulálunk az elért eredméynhez, várunk titeket szeretettel a második futamra! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre.
2014 versenyidőpontok
Elkészült a plakát is az időpontokkal:

Fórum Felhő
Download Flash Player PHP-Fusion Cumulus by Domi and Roy tanck
requires Flash player 9 or better
©

Üdvözöllek a Home-Road RC Team honlapján!

Ez az oldal az RC modellezés Triál ágazatával foglalkozik elsősorban.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj!

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!

Időjárás
Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

rusizoli
2015.10.30. 16:07
Tiszteletem Mindenkinek! A múlt szombati verseny volt az első találkozásom a triállal élőben.Nagyon tetszett ,sajnálom hogy nem tudtam délutánra is maradni.Köszönöm a lehetőséget ,hogy kipróbálhatta

Paca-12
2015.08.13. 13:51
Sziasztok.Mi Fél tízre tudunk menni a versenyre,az még jó? :|

dmaukner
2013.10.08. 13:28
Köszönet a képetért! Nagyon jók lettek! :)

dmaukner
2013.06.02. 13:36
Hello Mindenki! Nagyon tetszett a tegnapi futam (Június 1.). Jó volt látni végre élőben a gépeket "dolgozni". A pálya tetszetős és (szerintem) nehéz is, de így legálabb volt bőven

Tacsy
2013.04.27. 23:04
http://forum.rcmod
ell.hu/

Cimkék
cr-01 land cruiser toyota crawler tamiya tlt-1 max climber crawler triál tamiya nyomaték crawler verseny tatabánya tatabánya verseny
Összes cimke
Utoljára beérkezett modell
Tamiya CC-01
Tamiya TT-01
Axial SCX-10 Honcho

Oldal QR kódja
qrcode

Oldal QR kódja
Google +1
Látogatók
Copyright © Home-Road RC Team