Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 75
· Legújabb tag: gerihome
Felhasználók
Tacsy
Státusz: 2 napja
Adminisztrátor
Taxis
Státusz: 2 napja
Tag
zebuka76
Státusz: 3 napja
Tag
kulacs
Státusz: 3 napja
Tag
oldcelon
Státusz: 5 napja
Tag
petka94
Státusz: 6 napja
Tag
Madman740
Státusz: 7 napja
Tag
Kappann
Státusz: 3 hete
Tag
celon
Státusz: 4 hete
Tag
dmaukner
Státusz: 1 hónapja
Tag
gerihome
Státusz: 3 hónapja
Tag
Firka
Státusz: 3 hónapja
Tag
Kövess minket
Az alábbi csatornákon nyomon követhetsz minket :
Véletlen videók
RC Trial - Winch test2014 Tamiya Trial Cup First RoundLegutóbbi videók
Home Road Rc Csepel
2014 Tamiya Cup Nov 8 "Funny"
Legnépszerűbb videók
RC Trial - Winch testHungarian 4x4 Tamiya RC Trial Cup - Track TestÜdvözöllek kedves látogató!

Belépni / Regisztrálni az oldal tetején tudsz, a lenyíló menüben.

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj! Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!
Info
2014.07.12. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 3.forduló


Túl vagyunk a harmadik fordulón is. Szerencsére az időjárás nagyon kedvezett nekünk, csodaszép napsütéses időnk volt. Ez alkalommal is sokan jöttetek el hozzánk, reméljük a szezon hátralévő részében ez a tendencia nem fog csökkenni! A hangulat ismét remek volt és ez nektek köszönhető! A versenyt sok technikai hiba jellemezte, volt elektronikai és mechanikai meghibásodás is bőven. A magas létszám miatt most is 1 körös volt az egyéni verseny. Mindezek mellett a verseny nagyon jól sikerült. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó nézelődést!
2014.06.21. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 2.forduló


Túl vagyunk a második fordulón is. Ismét szép számmal jöttek versenyzők, aminek nagyon örültünk. A nagy létszám viszont azt eredményezte, hogy az egyéni versenyben csak 1 kört kellett teljesíteni, hogy beleférjen időben a csapat verseny is. Az 1 kört ráadásul visszafelé kellett teljesíteni, ami alaposan megzavarta a versenyzőket, főleg az új pálya nehézsége miatt. A hangulat mindettől függetlenül remek volt, ebben nem tudjuk alulmúlni magunkat. Legalább ilyen jó harmadik fordulóra számítunk! A részletes eredmények és a fotók felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
Videó! - 2014 Tamiya Trial Cup First Round
Az első verseny hangulatát adja vissza ez a Celon keze által elkészített videó. Jó szórakozást!

2014. 05.17. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a 2014-es szezon nyitó futamán, ami meg kell hagyni várakozáson felül sikerült. A beharangozott rossz időjárás szerencsére elmaradt, csodás napot és versenyt tudhatunk magunk mögött. Az első versenyre nagyon sokan jöttek el, annyira, hogy mire végeztünk az egyéni futamokkal, már nem maradt idő a csapatverseny megtartására. Erre a szezonra egy nagyszerű pályát sikerült összehozni, a visszajelzések legalább is ezt igazolják. Nagyon technikás, helyenként nagyon nehéz, már-már leküzdhetetlen akadályokkal kell felvenni a versenyt. Sikerült kivétel nélkül mindenkit megizzasztanunk. A hangulat egyszerűen remek volt, lehetett érezni, hogy mindenki nagyon várta már a versenyt, túl hosszú volt a téli szünet. De hiába volt hosszú a szünet, hiába volt mindenkinek sok ideje a felkészülésre, sajnos sok műszaki hiba jellemezte a napot. Igaz, ebben nagy szerepe volt a gyilkos pályának is. Szerencsére komolyabb műszaki probléma nem volt, csak a tavalyi bajnok kényszerült feladni a második körét csörlő meghibásodás miatt. Egyszóval remek verseny volt, egy nagyszerű társasággal! Mindenkinek gratulálunk az elért eredméynhez, várunk titeket szeretettel a második futamra! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre.
2014 versenyidőpontok
Elkészült a plakát is az időpontokkal:

2014-es versenyidőpontok
Megvannak az idei szezon időpontjai:

1.forduló: május 17.
2.forduló: június 21.
3.forduló: július 12.
4.forduló: augusztus 2.
5.forduló: augusztus 23.
6.forduló: szeptember 13.
7.forduló: szeptember 27. (éjszakai futam)
8.forduló: október 11.
9.forduló: november 8.
10.forduló: november 29.
2014-es versenyszabályzat
Elkészült a 2014-es szezon versenyszabályzata, melyet a fórumon elolvashattok. A Team Challenge szabályzata nem változott, maradt a tavalyi.
2013.10.26. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 10.forduló

Túl vagyunk az idei év utolsó futamán is. Az időjárás egyszerűen hihetetlenül jó volt, így október végéhez képest. A hangulat szokásosan remek volt, ez ezúttal is a ti érdemetek! Szép számban jöttetek el hozzánk az évadzáró futamra, talán ilyen sokan egyszer sem indultak a versenyeinken ebben az évben.
Ezúton szeretnénk megköszönni nektek az egész éves kitartást, hogy eljöttetek és részt vettetek a versenyeinken. Mindezt értetek csináljuk, hogy minden egyes alkalommal egy új és jobb versenyen vegyetek részt! Ezért jövőre egy még szebb és jobb, megújult pályán várunk majd titeket reményeink szerint!
Addig is töltsétek jól a téli szünetet és készüljetek a jövő évi megmérettetésre!
Szeretettel várunk titeket jövő tavasszal! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre.
2013. 10.05. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 9.forduló

Tegnap lezajlott a kilencedik forduló is. Az időjárás jó volt, csodásan sütött a nap, feledtetve ez a hirtelen jött októberi hideget. A hangulat ismételten fergeteges volt, főleg a csapatverseny alatt. Az eredmények majdnem a szokásos módon alakultak ismét. Az "újoncok" kezdenek javuló tendenciát mutatni, csak így tovább! Már csak egy forduló van hátra, de mindkét bajnokság második és harmadik helyezettje még mindig kérdéses! Egyszóval még mindig érdemes küzdeni! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó nézelődést!
2013. 09.21. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 8.forduló

Tegnap, vagyis részben ma lefutott a nyolcadik forduló is, ami ráadásul az ilyenkor szokásos éjszakai futam volt. Az időjárás kedvezett, estére alább hagyott a viharos szél, ezért egy aránylag csendes, de kicsit hűvös éjszakában volt részünk. Szép számmal gyűltünk össze erre a mindig remek hangulatú versenyre. Ismét volt sütögetés, a Celon család idén sem hazudtolta meg magát és "méteres lángot produkált a grillsütőben". Sötétedés után elkezdtük az egyéni verseny lebonyolítását, amely a nagyon sok kihelyezett fluoreszkáló kapupár miatt igencsak nehézre sikeredett. A létszám miatt fél 2 környékén végeztünk az egyéni körökkel, majd kisebb szünet és létszámfogyatkozás után nekikezdtünk a csapatversenynek. A megcsappant versenyzői létszám miatt, némi kis besegítéssel négy párost sikerült a rajtvonalhoz állítani. A remek és felettébb vicces hangulathoz ezúttal a rettentő sötétség járult hozzá, igazán élvezetes volt ez a forduló. Az eredményhirdetésre fél 4 magasságában került sor, az eredmények kicsi meglepetést hoztak, de pont ettől szép a dolog. Bár az összetett egyéni bajnokság első helye már eldőlt, a dobogó második és harmadik helye még kérdéses, tehát a hátralévő két fordulón még érdemes küzdeni! A részletes eredmények, a bajnokság állása, valamint a képek már felkerültek a helyükre!
2013. 08.31. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 7.forduló

Tegnap lezajlott a hetedik forduló is. A hangulat remek volt és ezt ismételten nektek köszönhetjük! Az eredmények vegyesek voltak, tanúi lehettünk némi csillaghullásnak is. Mindenki életében vannak mélypontok, de nembaj, majd legközelebb jobb lesz. Az időjárás csodás volt, kifogtuk még a nyár utolsó meleg napját. A részletes eredmények és a fotók felkerültek a helyükre. Jó nézelődést!
Új videó!
Sziasztok! Új videó került fel az oldalra és a csapat YouTube csatornájára is! A videóban a jelenlegi vonalvezetés látható. Jó szórakozást!

Fórum Felhő
Download Flash Player PHP-Fusion Cumulus by Domi and Roy tanck
requires Flash player 9 or better
©

Üdvözöllek a Home-Road RC Team honlapján!

Ez az oldal az RC modellezés Triál ágazatával foglalkozik elsősorban.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj!

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!

Időjárás
Események
<< Augusztus 2017 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

rusizoli
2015.10.30. 16:07
Tiszteletem Mindenkinek! A múlt szombati verseny volt az első találkozásom a triállal élőben.Nagyon tetszett ,sajnálom hogy nem tudtam délutánra is maradni.Köszönöm a lehetőséget ,hogy kipróbálhatta

Paca-12
2015.08.13. 13:51
Sziasztok.Mi Fél tízre tudunk menni a versenyre,az még jó? :|

dmaukner
2013.10.08. 13:28
Köszönet a képetért! Nagyon jók lettek! :)

dmaukner
2013.06.02. 13:36
Hello Mindenki! Nagyon tetszett a tegnapi futam (Június 1.). Jó volt látni végre élőben a gépeket "dolgozni". A pálya tetszetős és (szerintem) nehéz is, de így legálabb volt bőven

Tacsy
2013.04.27. 23:04
http://forum.rcmod
ell.hu/

Cimkék
crawler nyomaték triál crawler tlt-1 tamiya max climber tatabánya verseny crawler tamiya cr-01 toyota land cruiser tatabánya verseny
Összes cimke
Utoljára beérkezett modell
Tamiya CC-01
Tamiya TT-01
Axial SCX-10 Honcho

Oldal QR kódja
qrcode

Oldal QR kódja
Google +1
Látogatók
Copyright © Home-Road RC Team