Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 86
· Legújabb tag: HH RC Trial Team
Felhasználók
Tacsy
Státusz: 3 napja
Adminisztrátor
helfcsaba
Státusz: 3 napja
Tag
Lala74
Státusz: 2 hete
Tag
HH RC Trial Team
Státusz: 2 hónapja
Tag
NelluX
Státusz: 2 hónapja
Tag
zebuka76
Státusz: 2 hónapja
Tag
Moncsi
Státusz: 3 hónapja
Tag
leowrc
Státusz: 4 hónapja
Tag
azorlaci
Státusz: 4 hónapja
Tag
Taxis
Státusz: 4 hónapja
Tag
Kappann
Státusz: 4 hónapja
Tag
celon
Státusz: 4 hónapja
Tag
Kövess minket
Az alábbi csatornákon nyomon követhetsz minket :
Véletlen videók
MLU TestSt. Stephen's Waterfall TestLegutóbbi videók
Home Road Rc Csepel
2014 Tamiya Cup Nov 8 "Funny"
Legnépszerűbb videók
RC Trial - Winch testHungarian 4x4 Tamiya RC Trial Cup - Track TestÜdvözöllek kedves látogató!

Belépni / Regisztrálni az oldal tetején tudsz, a lenyíló menüben.

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj! Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!
Info
2015.09.12. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 7.forduló


Túl vagyunk a hetedik fordulón is, amit a megszokottól eltérően nem a csepeli pályánkon, hanem a 'Válassz sportot Újbudán 5' rendezvény keretében a Kopaszi gáton kialakított pályán tartottunk. A hely adottságait kihasználva egy igen remek nyomvonalat sikerült kialakítani, főként sziklás jellemzőkkel. A rendezvény okán rengeteg látogató, nézelődő volt jelen, sőt egy elkülönített részen bárki kipróbálhatta tudását egy mini pályán egy alap autóval. Ezen a részen szinte egész nap sorban álltak a jelentkezők, főleg gyerekek, de akadt néhány vállalkozó kedvű szülő is. A pálya rövid volt, de annál nehezebb a hatalmas kövek miatt. Szerencsére mindenki teljesíteni tudta az 1 körös versenyt. Az időjárás szerencsére kedvezett, a reggeli borongós hűvös időt délutánra felváltotta a kellemes nyárias meleg és napsütés. A hangulat szokás szerint remek volt. Összességében egy nagyszerű nap volt, egy remek versennyel, egy nagy látogatottságú rendezvényen. Az eredmények alapján egyre izgalmasabb lesz a bajnokság állása, még semmi nem dőlt el! A fotók és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.08.29. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 6.forduló


Túl vagyunk a hatodik fordulón is. Nem voltunk túl sokan, de ez betudható a külföldi rendezvénynek, amire sokan kilátogattak a versenyzők közül. Viszont kilátogatott hozzánk néhány új ember, reméljük hamarosan a versenyzők között üdvözölhetjük őket! A hangulat családias volt, de ez már megszokott dolog a versenyeinken. Az időjárás is remek volt, szép ropogósra sült mindenki a napon. A csapatverseny ezúttal is elmaradt, mostmár egyre inkább az egyéni versenyre helyezzük a hangsúlyt, hogy mindenki tudjon menni két kört. Ez a mostani versenyen szükséges is volt, az első kört sokan elrontották, ezt a részletes eredményeken megnézhetitek. A végeredmény némi meglepetést is hozott, végre ismét egy régi motoros került a dobogó legfelső fokára. A képek és az eredmények felkerültek a szokásos helyükre. Jó szórakozást!
2015.08.15-16. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 5.forduló - Night Race


Túl vagyunk az ötödik fordulón is, ezzel elértük a versenysorozat felét. A szokásoktól eltérően most augusztusban tartottuk az éjszakai futamot és pont az évad felénél. Sajnos ebből kifolyólag a nyaralások miatt nem jöttek el sokan, de a hangulat így is remek volt, nemkülönben az időjárás, pont annyira volt meleg éjjel, hogy ne fázzon senki. Csapatverseny ezen a fordulón nem volt. Eltekintve pár technikai hibától, nyugis versenyt tudhatunk magunk mögött. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.07.25. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 4.forduló


Túl vagyunk a negyedik fordulón is. Az időjárás most is remek volt, sőt annyira, hogy a nagy forróság miatt csak egy körös volt az egyéni verseny az alacsony létszám ellenére. A hangulat is hozta a megszokott formáját, ami teljes mértékben a versenyzőknek volt köszönhető. Ezt a fordulót szerencsére mindenki megúszta komolyabb technikai probléma nélkül. Az eredmények önmagukért beszélnek. már-már hozta a megszokott formáját. Mindenkinek gratulálunk az eredményéhet, találkozunk augusztus közepén, egy fantasztikus éjszakai versenyen!
A képek és a részletes eredmények kikerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.07.11. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 3.forduló


Túl vagyunk a harmadik fordulón is. Az időjárás most is remek volt, bár a futammal sokan megizzadtak. A hangulat a kevés versenyző ellenére családias és fergeteges volt. Műszaki hiba is akadt bőven, de ezek nagy részét sikerült időben megoldani. A végeredmények is mutatják, hogy megtört a jég, a profiknak is lehet rossz napjuk! Szóval a küzdelem nem reménytelen! Mindenkit csak biztatni tudunk, érdemes küzdeni! Végre sikerült a csapatversenyt is belezsúfolni az időbe. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.06.13. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 2.forduló


Túl vagyunk a második fordulón is. Ismételten szép számban gyűltek össze versenyzők ezen a rettentően meleg napon. Az időjárásra tényleg nem lehetett panasz, az első forduló esős napja után ez a forduló már igazán kánikulai forróságban lett megtartva. A csapatverseny sajnos ezúttal is elmaradt, idő hiányában. Az egyéni verseny 2 köre viszont kárpótolta a csapatverseny kiesését. Volt persze olyan versenyző, aki csak 1 kört tudott teljesíteni, de hát a technika ördöge már csak ilyen. Külön öröm, hogy ismét körünkben üdvözölhettünk egy új, fiatal versenyzőt, aki ráadásul nem is teljesített rosszul, ahhoz képest, hogy ez volt az első versenye. A végeredmény nagy meglepetést nem hozott a dobogós helyeken, viszont a többi helyen már volt kavar rendesen. Csak így tovább srácok! A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
2015.05.02. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a szezon nyitó futamán. Bár rosszul indult a nap, az időjárás cseppet sem kedvezett. Egész délelőtt szakadt az eső, csak délután fél 1 magasságában tudtuk elkezdeni a versenyt. Sajnos a jelentős csúszást csak úgy tudtuk behozni, hogy a csapatverseny elmaradt. Nagy sikert aratott az átépített pálya, de legfőképp a módosított pontozás és elszámolás. Mivel idén bevezetésre került az idő büntetés is, mindenki belehúzott, és nem nagyon volt versenyző, aki 30 percen belül ne teljesítette volna a pályát. A hangulat ezúttal is remek volt, mint mindig! A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
2015 versenyidőpontok plakát
2015-ös versenyidőpontok
Megvannak az idei évad időpontjai:

1. május 2.
2. június 13.
3. július 11.
4. július 25.
5. augusztus 15-16 éjszakai
6. augusztus 29.
7. szeptember 12.
8. október 3.
9. október 24.
10. november 14.
2015-ös versenyszabályzat módosítás
Módosult az idei év szabályzata! Lényegi változás nincs, csak a pontozás változott némileg. Ebben a szezonban a köridő kicsit jobban beleszámít a végső pontozásba. Mindezt csak azért, hogy kicsit felpörgessük a futamokat. A módosított szabályzatot megtaláljátok a Letöltések alatt, vagy a Fórumban.
2015-ös versenyszabályzat
A mai napon felkerült az oldalra a 2015 év aktuális versenyszabályzata. Olvassátok át figyelmesen, ha szükséges akkor módosítsátok az autókat! Reméljük, hogy az idei verseny időpontokat is hamarosan közzé tudjuk tenni. A szabályzatot megtaláljátok a Fórumban, vagy letölthetitek pdf formátumban a Letöltéseknél.
2014.11.29. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 10.forduló


Túl vagyunk az idei szezon utolsó, tizedik fordulóján is. Köszönet mindenkinek, aki tiszteletét tette nálunk szombaton, a kellemetlen idő ellenére. Okunk így sem lehet panaszra, hisz megúsztuk eső nélkül, bár talán ici-picit hideg volt. A hangulat az alacsony létszám ellenére remek volt, hisz a kemény mag volt jelen, ők pedig köztudottan hozzák a formájukat. Mindenkinek gratulálunk az eredményéhez!
Szeretnénk megköszönni mindenkinek az egész éves részvételt és kitartást mellettünk! Örömünkre szolgált idén a magas létszám a legtöbb versenyen és a sok új arc, akik kilátogattak hozzánk. Mindez reményt ad, kitartást és erőt a jövő évi folytatáshoz.
Mert igen, lesz folytatás! Jövőre is ugyan ilyen lelkesedéssel várunk majd titeket! Szeretnénk némileg a pályán is változtatni, de erre nem teszek most ígéretet, mert még nem tudjuk hogyan fog alakulni az év eleje. Várható a szabályzatban is módosítás, de mint szombaton is elmondtuk, ezek nagyrészt a már most is "szóban lebeszélt" szabályokat fogja csak jelenteni, végre írásba is áthelyezzük ezeket a dolgokat. Persze nem kizárt más, jelentősebb változás, de ezen még agyalunk egy kicsit.
Külön köszönet mindenkinek, aki egész évben fotózott és videózott a részünkre, valamint azoknak,a kik biróskodással segítették a munkánkat!
Jövőre is szeretettel és lelkesedéssel várunk titeket a 2015-ös szezonra!
A képek és a részletes eredmények, valamint a bajnokság végeredménye kikerültek a helyükre. Jó szórakozást!
Fórum Felhő
Download Flash Player PHP-Fusion Cumulus by Domi and Roy tanck
requires Flash player 9 or better
©

Üdvözöllek a Home-Road RC Team honlapján!

Ez az oldal az RC modellezés Triál ágazatával foglalkozik elsősorban.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj!

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!

Időjárás
Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

rusizoli
2015.10.30. 16:07
Tiszteletem Mindenkinek! A múlt szombati verseny volt az első találkozásom a triállal élőben.Nagyon tetszett ,sajnálom hogy nem tudtam délutánra is maradni.Köszönöm a lehetőséget ,hogy kipróbálhatta

Paca-12
2015.08.13. 13:51
Sziasztok.Mi Fél tízre tudunk menni a versenyre,az még jó? :|

dmaukner
2013.10.08. 13:28
Köszönet a képetért! Nagyon jók lettek! :)

dmaukner
2013.06.02. 13:36
Hello Mindenki! Nagyon tetszett a tegnapi futam (Június 1.). Jó volt látni végre élőben a gépeket "dolgozni". A pálya tetszetős és (szerintem) nehéz is, de így legálabb volt bőven

Tacsy
2013.04.27. 23:04
http://forum.rcmod
ell.hu/

Cimkék
crawler nyomaték tatabánya verseny max climber crawler triál tamiya tlt-1 tatabánya verseny cr-01 toyota tamiya crawler land cruiser
Összes cimke
Utoljára beérkezett modell
Tamiya CC-01
Tamiya TT-01
Axial SCX-10 Honcho

Oldal QR kódja
qrcode

Oldal QR kódja
Google +1
Látogatók
Copyright © Home-Road RC Team