Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 75
· Legújabb tag: gerihome
Felhasználók
Tacsy
Státusz: 2 napja
Adminisztrátor
Taxis
Státusz: 2 napja
Tag
zebuka76
Státusz: 3 napja
Tag
kulacs
Státusz: 3 napja
Tag
oldcelon
Státusz: 5 napja
Tag
petka94
Státusz: 6 napja
Tag
Madman740
Státusz: 7 napja
Tag
Kappann
Státusz: 3 hete
Tag
celon
Státusz: 4 hete
Tag
dmaukner
Státusz: 1 hónapja
Tag
gerihome
Státusz: 3 hónapja
Tag
Firka
Státusz: 3 hónapja
Tag
Kövess minket
Az alábbi csatornákon nyomon követhetsz minket :
Véletlen videók
Tatabánya Trial Part 14x4 Tamiya Trial Cup 2014 - 2nd RaceLegutóbbi videók
Home Road Rc Csepel
2014 Tamiya Cup Nov 8 "Funny"
Legnépszerűbb videók
RC Trial - Winch testHungarian 4x4 Tamiya RC Trial Cup - Track TestÜdvözöllek kedves látogató!

Belépni / Regisztrálni az oldal tetején tudsz, a lenyíló menüben.

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj! Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!
Info
2016.05.14. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a idei szezon első versenyén. Majdnem elúszott az egész rendezvény az eső miatt, de szerencsénkre délelőtt elállt, és gyorsan le tudtunk vezényelni egy kört mindenkinek. Szép számban jelentek meg versenyzők, régen voltunk már ennyien és szerencsére sok új embert ismerhettünk meg. Mindezek ellenére a napot rengeteg technikai hiba jellemezte, többen nem tudták befejezni a körüket sem. Reméljük ez nem vette el a kedvüket, és eljönnek a következő fordulóra is. A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a megszokott helyeken! Jó szórakozást!
2016-os egyéni versenyszabályzat
Felkerült a Fórumba és a Letöltésekbe a 2016-os szezon Egyéni versenyszabályzata. Ebben a szezonban csapatversenyek nem lesznek.
2015.11.14. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 10.forduló

Túl vagyunk az évad utolsó fordulóján is. Az időjárás kicsit hűvös volt, de legalább száraz. Az utolsó fordulóra idén először visszafelé kellett teljesíteni a pályát mindkét körben. Ez rendesen megzavarta a versenyzőket, ami meg is látszott az eredményeken. Ami fontos, hogy kialakult az évad és a bajnokság végeredménye is. A Modellzóna jóvoltából némi tárgynyeremény is kisorsolásra került tombola formájában. A hangulat ismét felülmúlhatatlan volt, tetézte mindezt egy pályaelem elpusztítása is. Az eredményhirdetés utáni megszokott közös pezsgőzés zárta az idei év kupasorozatát. Jövőre ismét találkozunk veletek, és remélhetőleg új versenyzőkkel is! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.10.24. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 9.forduló

Túl vagyunk a kilencedik fordulón is. A nap kicsit borúsan és hűvösen indult, de délutánra csodálatos napsütés és kellemes meleg lett. Egészen sokan eljöttek, ismét ismertünk meg új embereket. A hangulat ezúttal is remek volt. A végeredmény meglepő fordulatot hozott, annyira, hogy a bajnokság eredménye az utolsó versenyen fog eldőlni. A dobogó összes lépcsőfoka nyitott még. Szóval lesz izgalom bőven legközelebb is. Addig is a képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a szokásos helyen. Jó szórakozást!
2015.10.03. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 8.forduló

Túl vagyunk a nyolcadik fordulón is, és még mindig nem dőlt el a bajnokság állása. Lesz még izgulni való a hátralévő két versenyre. Az időjárás nagyon kedvezett nekünk, csodálatos nyári napsütésben volt részünk. A hangulat ismét családias volt, bár némileg beárnyékolta pár apró technikai meghibásodás. A verseny ennek ellenére jó hangulatban telt el, ezúttal ismét két kört kellett teljesíteni a pályán, a csapatverseny elmaradt. A végeredmény is hozott némi meglepetést. A részletes eredményeket és a képeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
2015.09.12. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 7.forduló


Túl vagyunk a hetedik fordulón is, amit a megszokottól eltérően nem a csepeli pályánkon, hanem a 'Válassz sportot Újbudán 5' rendezvény keretében a Kopaszi gáton kialakított pályán tartottunk. A hely adottságait kihasználva egy igen remek nyomvonalat sikerült kialakítani, főként sziklás jellemzőkkel. A rendezvény okán rengeteg látogató, nézelődő volt jelen, sőt egy elkülönített részen bárki kipróbálhatta tudását egy mini pályán egy alap autóval. Ezen a részen szinte egész nap sorban álltak a jelentkezők, főleg gyerekek, de akadt néhány vállalkozó kedvű szülő is. A pálya rövid volt, de annál nehezebb a hatalmas kövek miatt. Szerencsére mindenki teljesíteni tudta az 1 körös versenyt. Az időjárás szerencsére kedvezett, a reggeli borongós hűvös időt délutánra felváltotta a kellemes nyárias meleg és napsütés. A hangulat szokás szerint remek volt. Összességében egy nagyszerű nap volt, egy remek versennyel, egy nagy látogatottságú rendezvényen. Az eredmények alapján egyre izgalmasabb lesz a bajnokság állása, még semmi nem dőlt el! A fotók és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.08.29. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 6.forduló


Túl vagyunk a hatodik fordulón is. Nem voltunk túl sokan, de ez betudható a külföldi rendezvénynek, amire sokan kilátogattak a versenyzők közül. Viszont kilátogatott hozzánk néhány új ember, reméljük hamarosan a versenyzők között üdvözölhetjük őket! A hangulat családias volt, de ez már megszokott dolog a versenyeinken. Az időjárás is remek volt, szép ropogósra sült mindenki a napon. A csapatverseny ezúttal is elmaradt, mostmár egyre inkább az egyéni versenyre helyezzük a hangsúlyt, hogy mindenki tudjon menni két kört. Ez a mostani versenyen szükséges is volt, az első kört sokan elrontották, ezt a részletes eredményeken megnézhetitek. A végeredmény némi meglepetést is hozott, végre ismét egy régi motoros került a dobogó legfelső fokára. A képek és az eredmények felkerültek a szokásos helyükre. Jó szórakozást!
2015.08.15-16. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 5.forduló - Night Race


Túl vagyunk az ötödik fordulón is, ezzel elértük a versenysorozat felét. A szokásoktól eltérően most augusztusban tartottuk az éjszakai futamot és pont az évad felénél. Sajnos ebből kifolyólag a nyaralások miatt nem jöttek el sokan, de a hangulat így is remek volt, nemkülönben az időjárás, pont annyira volt meleg éjjel, hogy ne fázzon senki. Csapatverseny ezen a fordulón nem volt. Eltekintve pár technikai hibától, nyugis versenyt tudhatunk magunk mögött. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.07.25. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 4.forduló


Túl vagyunk a negyedik fordulón is. Az időjárás most is remek volt, sőt annyira, hogy a nagy forróság miatt csak egy körös volt az egyéni verseny az alacsony létszám ellenére. A hangulat is hozta a megszokott formáját, ami teljes mértékben a versenyzőknek volt köszönhető. Ezt a fordulót szerencsére mindenki megúszta komolyabb technikai probléma nélkül. Az eredmények önmagukért beszélnek. már-már hozta a megszokott formáját. Mindenkinek gratulálunk az eredményéhet, találkozunk augusztus közepén, egy fantasztikus éjszakai versenyen!
A képek és a részletes eredmények kikerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.07.11. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 3.forduló


Túl vagyunk a harmadik fordulón is. Az időjárás most is remek volt, bár a futammal sokan megizzadtak. A hangulat a kevés versenyző ellenére családias és fergeteges volt. Műszaki hiba is akadt bőven, de ezek nagy részét sikerült időben megoldani. A végeredmények is mutatják, hogy megtört a jég, a profiknak is lehet rossz napjuk! Szóval a küzdelem nem reménytelen! Mindenkit csak biztatni tudunk, érdemes küzdeni! Végre sikerült a csapatversenyt is belezsúfolni az időbe. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.06.13. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 2.forduló


Túl vagyunk a második fordulón is. Ismételten szép számban gyűltek össze versenyzők ezen a rettentően meleg napon. Az időjárásra tényleg nem lehetett panasz, az első forduló esős napja után ez a forduló már igazán kánikulai forróságban lett megtartva. A csapatverseny sajnos ezúttal is elmaradt, idő hiányában. Az egyéni verseny 2 köre viszont kárpótolta a csapatverseny kiesését. Volt persze olyan versenyző, aki csak 1 kört tudott teljesíteni, de hát a technika ördöge már csak ilyen. Külön öröm, hogy ismét körünkben üdvözölhettünk egy új, fiatal versenyzőt, aki ráadásul nem is teljesített rosszul, ahhoz képest, hogy ez volt az első versenye. A végeredmény nagy meglepetést nem hozott a dobogós helyeken, viszont a többi helyen már volt kavar rendesen. Csak így tovább srácok! A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
2015.05.02. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a szezon nyitó futamán. Bár rosszul indult a nap, az időjárás cseppet sem kedvezett. Egész délelőtt szakadt az eső, csak délután fél 1 magasságában tudtuk elkezdeni a versenyt. Sajnos a jelentős csúszást csak úgy tudtuk behozni, hogy a csapatverseny elmaradt. Nagy sikert aratott az átépített pálya, de legfőképp a módosított pontozás és elszámolás. Mivel idén bevezetésre került az idő büntetés is, mindenki belehúzott, és nem nagyon volt versenyző, aki 30 percen belül ne teljesítette volna a pályát. A hangulat ezúttal is remek volt, mint mindig! A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
Fórum Felhő
Download Flash Player PHP-Fusion Cumulus by Domi and Roy tanck
requires Flash player 9 or better
©

Üdvözöllek a Home-Road RC Team honlapján!

Ez az oldal az RC modellezés Triál ágazatával foglalkozik elsősorban.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj!

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!

Időjárás
Események
<< Augusztus 2017 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

rusizoli
2015.10.30. 16:07
Tiszteletem Mindenkinek! A múlt szombati verseny volt az első találkozásom a triállal élőben.Nagyon tetszett ,sajnálom hogy nem tudtam délutánra is maradni.Köszönöm a lehetőséget ,hogy kipróbálhatta

Paca-12
2015.08.13. 13:51
Sziasztok.Mi Fél tízre tudunk menni a versenyre,az még jó? :|

dmaukner
2013.10.08. 13:28
Köszönet a képetért! Nagyon jók lettek! :)

dmaukner
2013.06.02. 13:36
Hello Mindenki! Nagyon tetszett a tegnapi futam (Június 1.). Jó volt látni végre élőben a gépeket "dolgozni". A pálya tetszetős és (szerintem) nehéz is, de így legálabb volt bőven

Tacsy
2013.04.27. 23:04
http://forum.rcmod
ell.hu/

Cimkék
max climber tlt-1 triál crawler tamiya tatabánya verseny tatabánya verseny crawler nyomaték land cruiser tamiya crawler toyota cr-01
Összes cimke
Utoljára beérkezett modell
Tamiya CC-01
Tamiya TT-01
Axial SCX-10 Honcho

Oldal QR kódja
qrcode

Oldal QR kódja
Google +1
Látogatók
Copyright © Home-Road RC Team