Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 86
· Legújabb tag: HH RC Trial Team
Felhasználók
Tacsy
Státusz: 3 napja
Adminisztrátor
helfcsaba
Státusz: 3 napja
Tag
Lala74
Státusz: 2 hete
Tag
HH RC Trial Team
Státusz: 2 hónapja
Tag
NelluX
Státusz: 2 hónapja
Tag
zebuka76
Státusz: 2 hónapja
Tag
Moncsi
Státusz: 3 hónapja
Tag
leowrc
Státusz: 4 hónapja
Tag
azorlaci
Státusz: 4 hónapja
Tag
Taxis
Státusz: 4 hónapja
Tag
Kappann
Státusz: 4 hónapja
Tag
celon
Státusz: 4 hónapja
Tag
Kövess minket
Az alábbi csatornákon nyomon követhetsz minket :
Véletlen videók
RC Trial Tatabanya 2009.01-02 Part1MLU TestLegutóbbi videók
Home Road Rc Csepel
2014 Tamiya Cup Nov 8 "Funny"
Legnépszerűbb videók
RC Trial - Winch testHungarian 4x4 Tamiya RC Trial Cup - Track TestÜdvözöllek kedves látogató!

Belépni / Regisztrálni az oldal tetején tudsz, a lenyíló menüben.

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj! Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!
Info
2016.11.12. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 8.forduló


Túl vagyunk a szezonzáró nyolcadik futamon is, amely az időjárás miatt gyorsra sikerült. Szó szerint, mert a szakadó eső miatt egy szabálymódosított gyorsasági futamot tartottunk. Nem voltak kapuk a pályán, nem volt hibapont számlálás, nem számított a tolatás és a csörlőzés sem, csak a köridőt mértük. Aki a leggyorsabb volt, az nyerte a futamot. Ez annyira jól sikerült, hogy a bajnokság állását -az első helyet kivéve- gyakorlatilag teljesen megkeverte, és az eddig negyedik helyen álló versenyző előreugrott a második helyre. A futam után megtartottuk az eredményhirdetést, illetve a bajnokság végső állása is kihirdetésre került. Kiosztottuk a szokásos nyereményeket, illetőleg minden versenyző az egész éves részvételért egy oklevelet vihetett haza.
Az idei szezon ezzel véget ért, most elmegyünk egy kis téli szünetre, de tavasszal megújult erővel és lelkesedéssel térünk vissza, és némi pályakarbantartás és átépítés után nekikezdünk a következő szezonnak. Minden résztvevőt várunk újra szeretettel jövőre is! Jó pihenést mindenkinek, készüljetek, építgessetek, tavasszal találkozunk! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre! Jó szórakozást!
2016.10.29. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 7.forduló


Túl vagyunk a hetedik fordulón is, és nagyon éleződik a bajnokság állása, ami még most sem dőlt el véglegesen, a második és harmadik helyért még folyik a küzdelem. Az első helyezés ezen a versenyen eldőlt. Remek versenyt tudhatunk magunk mögött egy csodaszép őszi nappal. Akadt néhány technikai probléma, de mindenki sikerrel tudta teljesíteni a körét. A verseny végeredménye kicsit eltér a szokásostól, de hát mindenkinek lehetnek rossz (vagy épp jobb) napjai. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.10.08. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 6.forduló


Túl vagyunk a hatodik fordulón is. A pályát ezúttal fordított irányban kellett teljesíteni, ez megkavarta rendesen a versenyzőket. Ez meg is látszódott a végeredményeken is. Volt, akinek jobban ment a fordított menetirány, volt akinek rosszabbul. Az időjárás kivételesen jó volt, a hangulat ismét felülmúlta önmagát. Technikai problémából is akadt bőven, de szerencsére mindenki sikeresen be tudta fejezni a futamot. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.09.24. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 5.forduló


Túl vagyunk az ötödik fordulón is. Remek időjárás fogadott minket, a hűvös reggel után egy kellemesen meleg nap várt ránk. Szép számban gyűltek össze versenyzők ezért csak egy kört kellett teljesítenie mindenkinek. Szerencsére technikai problémáktól mentesen telt a nap. A végeredmény ezúttal sem a "szokásos" lett, igazán izgalmas bajnokság van még előttünk! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.08.13. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 4.forduló Night Race


Túl vagyunk a negyedik fordulón is, ami ezúttal éjszakai futam volt. Nem voltunk sokan, de legalább családias hangulatban telt az idő. Mondhatjuk úgy is, hogy összejöttünk grillezni egyet, és ha már ott voltunk versenyeztünk is. Technikai problémáktól mentes, nyugodt verseny volt. Az eredményekben átrendeződni látszik a mezőny, ez a szezon végén még izgalomra is okot adhat. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.07.09. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 3.forduló


Túl vagyunk a harmadik fordulón is, amely egy igazán izgalmas verseny volt. Az időjárás remek volt, ideális volt a versenyzéshez. Ezúttal is egy kört kellett teljesíteni, viszont a végeredmény rendesen megkavarta a bajnokság állását. Egyre izgalmasabb az idei sorozat, pedig még csak az elején vagyunk. A verseny gyorsan lefutott, különösebb technikai probléma senkinél sem adódott. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.06.25. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 2.forduló


Túl vagyunk a második futamon is. Az időjárás tikkasztóan meleg volt, mely egyaránt próbára tette a technikát és a versenyzőket is. Ismét sokan jöttetek el a versenyre, ezért mindenkinek csak egy kört kellett teljesítenie. A verseny eredménye eléggé eltér a "megszokottól", de ez persze csak izgalmassá teszi a bajnokság végkimenetelét. A képek és a részletes eredmények felkerültek a szokásos helyekre. Jó szórakozást!
2016.05.14. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a idei szezon első versenyén. Majdnem elúszott az egész rendezvény az eső miatt, de szerencsénkre délelőtt elállt, és gyorsan le tudtunk vezényelni egy kört mindenkinek. Szép számban jelentek meg versenyzők, régen voltunk már ennyien és szerencsére sok új embert ismerhettünk meg. Mindezek ellenére a napot rengeteg technikai hiba jellemezte, többen nem tudták befejezni a körüket sem. Reméljük ez nem vette el a kedvüket, és eljönnek a következő fordulóra is. A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a megszokott helyeken! Jó szórakozást!
2016-os egyéni versenyszabályzat
Felkerült a Fórumba és a Letöltésekbe a 2016-os szezon Egyéni versenyszabályzata. Ebben a szezonban csapatversenyek nem lesznek.
2015.11.14. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 10.forduló

Túl vagyunk az évad utolsó fordulóján is. Az időjárás kicsit hűvös volt, de legalább száraz. Az utolsó fordulóra idén először visszafelé kellett teljesíteni a pályát mindkét körben. Ez rendesen megzavarta a versenyzőket, ami meg is látszott az eredményeken. Ami fontos, hogy kialakult az évad és a bajnokság végeredménye is. A Modellzóna jóvoltából némi tárgynyeremény is kisorsolásra került tombola formájában. A hangulat ismét felülmúlhatatlan volt, tetézte mindezt egy pályaelem elpusztítása is. Az eredményhirdetés utáni megszokott közös pezsgőzés zárta az idei év kupasorozatát. Jövőre ismét találkozunk veletek, és remélhetőleg új versenyzőkkel is! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.10.24. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 9.forduló

Túl vagyunk a kilencedik fordulón is. A nap kicsit borúsan és hűvösen indult, de délutánra csodálatos napsütés és kellemes meleg lett. Egészen sokan eljöttek, ismét ismertünk meg új embereket. A hangulat ezúttal is remek volt. A végeredmény meglepő fordulatot hozott, annyira, hogy a bajnokság eredménye az utolsó versenyen fog eldőlni. A dobogó összes lépcsőfoka nyitott még. Szóval lesz izgalom bőven legközelebb is. Addig is a képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a szokásos helyen. Jó szórakozást!
2015.10.03. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 8.forduló

Túl vagyunk a nyolcadik fordulón is, és még mindig nem dőlt el a bajnokság állása. Lesz még izgulni való a hátralévő két versenyre. Az időjárás nagyon kedvezett nekünk, csodálatos nyári napsütésben volt részünk. A hangulat ismét családias volt, bár némileg beárnyékolta pár apró technikai meghibásodás. A verseny ennek ellenére jó hangulatban telt el, ezúttal ismét két kört kellett teljesíteni a pályán, a csapatverseny elmaradt. A végeredmény is hozott némi meglepetést. A részletes eredményeket és a képeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
Fórum Felhő
Download Flash Player PHP-Fusion Cumulus by Domi and Roy tanck
requires Flash player 9 or better
©

Üdvözöllek a Home-Road RC Team honlapján!

Ez az oldal az RC modellezés Triál ágazatával foglalkozik elsősorban.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj!

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!

Időjárás
Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

rusizoli
2015.10.30. 16:07
Tiszteletem Mindenkinek! A múlt szombati verseny volt az első találkozásom a triállal élőben.Nagyon tetszett ,sajnálom hogy nem tudtam délutánra is maradni.Köszönöm a lehetőséget ,hogy kipróbálhatta

Paca-12
2015.08.13. 13:51
Sziasztok.Mi Fél tízre tudunk menni a versenyre,az még jó? :|

dmaukner
2013.10.08. 13:28
Köszönet a képetért! Nagyon jók lettek! :)

dmaukner
2013.06.02. 13:36
Hello Mindenki! Nagyon tetszett a tegnapi futam (Június 1.). Jó volt látni végre élőben a gépeket "dolgozni". A pálya tetszetős és (szerintem) nehéz is, de így legálabb volt bőven

Tacsy
2013.04.27. 23:04
http://forum.rcmod
ell.hu/

Cimkék
tlt-1 crawler triál max climber tamiya crawler cr-01 tamiya land cruiser toyota nyomaték crawler tatabánya verseny verseny tatabánya
Összes cimke
Utoljára beérkezett modell
Tamiya CC-01
Tamiya TT-01
Axial SCX-10 Honcho

Oldal QR kódja
qrcode

Oldal QR kódja
Google +1
Látogatók
Copyright © Home-Road RC Team