Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 80
· Legújabb tag: csgabesz
Felhasználók
celon
Státusz: 4 órája
Tag
oldcelon
Státusz: 4 órája
Tag
Tacsy
Státusz: 10 órája
Adminisztrátor
Taxis
Státusz: 12 órája
Tag
zebuka76
Státusz: 16 órája
Tag
csgabesz
Státusz: 1 napja
Tag
Apuka
Státusz: 4 napja
Tag
kulacs
Státusz: 1 hete
Tag
Kappann
Státusz: 2 hete
Tag
Moncsi
Státusz: 4 hete
Tag
gerihome
Státusz: 4 hete
Tag
petka94
Státusz: 4 hete
Tag
Kövess minket
Az alábbi csatornákon nyomon követhetsz minket :
Véletlen videók
RC Trial Tatabanya 2009.01-02 Part24x4 Tamiya Trial Cup 2014 - 2nd RaceLegutóbbi videók
Home Road Rc Csepel
2014 Tamiya Cup Nov 8 "Funny"
Legnépszerűbb videók
RC Trial - Winch testHungarian 4x4 Tamiya RC Trial Cup - Track TestÜdvözöllek kedves látogató!

Belépni / Regisztrálni az oldal tetején tudsz, a lenyíló menüben.

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj! Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!
Info
2016.09.24. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 5.forduló


Túl vagyunk az ötödik fordulón is. Remek időjárás fogadott minket, a hűvös reggel után egy kellemesen meleg nap várt ránk. Szép számban gyűltek össze versenyzők ezért csak egy kört kellett teljesítenie mindenkinek. Szerencsére technikai problémáktól mentesen telt a nap. A végeredmény ezúttal sem a "szokásos" lett, igazán izgalmas bajnokság van még előttünk! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.08.13. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 4.forduló Night Race


Túl vagyunk a negyedik fordulón is, ami ezúttal éjszakai futam volt. Nem voltunk sokan, de legalább családias hangulatban telt az idő. Mondhatjuk úgy is, hogy összejöttünk grillezni egyet, és ha már ott voltunk versenyeztünk is. Technikai problémáktól mentes, nyugodt verseny volt. Az eredményekben átrendeződni látszik a mezőny, ez a szezon végén még izgalomra is okot adhat. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.07.09. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 3.forduló


Túl vagyunk a harmadik fordulón is, amely egy igazán izgalmas verseny volt. Az időjárás remek volt, ideális volt a versenyzéshez. Ezúttal is egy kört kellett teljesíteni, viszont a végeredmény rendesen megkavarta a bajnokság állását. Egyre izgalmasabb az idei sorozat, pedig még csak az elején vagyunk. A verseny gyorsan lefutott, különösebb technikai probléma senkinél sem adódott. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2016.06.25. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 2.forduló


Túl vagyunk a második futamon is. Az időjárás tikkasztóan meleg volt, mely egyaránt próbára tette a technikát és a versenyzőket is. Ismét sokan jöttetek el a versenyre, ezért mindenkinek csak egy kört kellett teljesítenie. A verseny eredménye eléggé eltér a "megszokottól", de ez persze csak izgalmassá teszi a bajnokság végkimenetelét. A képek és a részletes eredmények felkerültek a szokásos helyekre. Jó szórakozást!
2016.05.14. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 1.forduló


Túl vagyunk a idei szezon első versenyén. Majdnem elúszott az egész rendezvény az eső miatt, de szerencsénkre délelőtt elállt, és gyorsan le tudtunk vezényelni egy kört mindenkinek. Szép számban jelentek meg versenyzők, régen voltunk már ennyien és szerencsére sok új embert ismerhettünk meg. Mindezek ellenére a napot rengeteg technikai hiba jellemezte, többen nem tudták befejezni a körüket sem. Reméljük ez nem vette el a kedvüket, és eljönnek a következő fordulóra is. A képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a megszokott helyeken! Jó szórakozást!
2016-os egyéni versenyszabályzat
Felkerült a Fórumba és a Letöltésekbe a 2016-os szezon Egyéni versenyszabályzata. Ebben a szezonban csapatversenyek nem lesznek.
2015.11.14. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 10.forduló

Túl vagyunk az évad utolsó fordulóján is. Az időjárás kicsit hűvös volt, de legalább száraz. Az utolsó fordulóra idén először visszafelé kellett teljesíteni a pályát mindkét körben. Ez rendesen megzavarta a versenyzőket, ami meg is látszott az eredményeken. Ami fontos, hogy kialakult az évad és a bajnokság végeredménye is. A Modellzóna jóvoltából némi tárgynyeremény is kisorsolásra került tombola formájában. A hangulat ismét felülmúlhatatlan volt, tetézte mindezt egy pályaelem elpusztítása is. Az eredményhirdetés utáni megszokott közös pezsgőzés zárta az idei év kupasorozatát. Jövőre ismét találkozunk veletek, és remélhetőleg új versenyzőkkel is! A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.10.24. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 9.forduló

Túl vagyunk a kilencedik fordulón is. A nap kicsit borúsan és hűvösen indult, de délutánra csodálatos napsütés és kellemes meleg lett. Egészen sokan eljöttek, ismét ismertünk meg új embereket. A hangulat ezúttal is remek volt. A végeredmény meglepő fordulatot hozott, annyira, hogy a bajnokság eredménye az utolsó versenyen fog eldőlni. A dobogó összes lépcsőfoka nyitott még. Szóval lesz izgalom bőven legközelebb is. Addig is a képeket és a részletes eredményeket megtaláljátok a szokásos helyen. Jó szórakozást!
2015.10.03. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 8.forduló

Túl vagyunk a nyolcadik fordulón is, és még mindig nem dőlt el a bajnokság állása. Lesz még izgulni való a hátralévő két versenyre. Az időjárás nagyon kedvezett nekünk, csodálatos nyári napsütésben volt részünk. A hangulat ismét családias volt, bár némileg beárnyékolta pár apró technikai meghibásodás. A verseny ennek ellenére jó hangulatban telt el, ezúttal ismét két kört kellett teljesíteni a pályán, a csapatverseny elmaradt. A végeredmény is hozott némi meglepetést. A részletes eredményeket és a képeket megtaláljátok a helyükön. Jó szórakozást!
2015.09.12. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 7.forduló


Túl vagyunk a hetedik fordulón is, amit a megszokottól eltérően nem a csepeli pályánkon, hanem a 'Válassz sportot Újbudán 5' rendezvény keretében a Kopaszi gáton kialakított pályán tartottunk. A hely adottságait kihasználva egy igen remek nyomvonalat sikerült kialakítani, főként sziklás jellemzőkkel. A rendezvény okán rengeteg látogató, nézelődő volt jelen, sőt egy elkülönített részen bárki kipróbálhatta tudását egy mini pályán egy alap autóval. Ezen a részen szinte egész nap sorban álltak a jelentkezők, főleg gyerekek, de akadt néhány vállalkozó kedvű szülő is. A pálya rövid volt, de annál nehezebb a hatalmas kövek miatt. Szerencsére mindenki teljesíteni tudta az 1 körös versenyt. Az időjárás szerencsére kedvezett, a reggeli borongós hűvös időt délutánra felváltotta a kellemes nyárias meleg és napsütés. A hangulat szokás szerint remek volt. Összességében egy nagyszerű nap volt, egy remek versennyel, egy nagy látogatottságú rendezvényen. Az eredmények alapján egyre izgalmasabb lesz a bajnokság állása, még semmi nem dőlt el! A fotók és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
2015.08.29. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 6.forduló


Túl vagyunk a hatodik fordulón is. Nem voltunk túl sokan, de ez betudható a külföldi rendezvénynek, amire sokan kilátogattak a versenyzők közül. Viszont kilátogatott hozzánk néhány új ember, reméljük hamarosan a versenyzők között üdvözölhetjük őket! A hangulat családias volt, de ez már megszokott dolog a versenyeinken. Az időjárás is remek volt, szép ropogósra sült mindenki a napon. A csapatverseny ezúttal is elmaradt, mostmár egyre inkább az egyéni versenyre helyezzük a hangsúlyt, hogy mindenki tudjon menni két kört. Ez a mostani versenyen szükséges is volt, az első kört sokan elrontották, ezt a részletes eredményeken megnézhetitek. A végeredmény némi meglepetést is hozott, végre ismét egy régi motoros került a dobogó legfelső fokára. A képek és az eredmények felkerültek a szokásos helyükre. Jó szórakozást!
2015.08.15-16. 4x4 Tamiya RC Triál kupasorozat - 5.forduló - Night Race


Túl vagyunk az ötödik fordulón is, ezzel elértük a versenysorozat felét. A szokásoktól eltérően most augusztusban tartottuk az éjszakai futamot és pont az évad felénél. Sajnos ebből kifolyólag a nyaralások miatt nem jöttek el sokan, de a hangulat így is remek volt, nemkülönben az időjárás, pont annyira volt meleg éjjel, hogy ne fázzon senki. Csapatverseny ezen a fordulón nem volt. Eltekintve pár technikai hibától, nyugis versenyt tudhatunk magunk mögött. A képek és a részletes eredmények felkerültek a helyükre. Jó szórakozást!
Fórum Felhő
Download Flash Player PHP-Fusion Cumulus by Domi and Roy tanck
requires Flash player 9 or better
©

Üdvözöllek a Home-Road RC Team honlapján!

Ez az oldal az RC modellezés Triál ágazatával foglalkozik elsősorban.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Nem vagy regisztrálva? Regisztrálj!

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor teljes hozzáférést kapsz az oldal egyéb részeihez. A regisztráció teljesen ingyenes!

Időjárás
Események
<< Október 2017 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

rusizoli
2015.10.30. 16:07
Tiszteletem Mindenkinek! A múlt szombati verseny volt az első találkozásom a triállal élőben.Nagyon tetszett ,sajnálom hogy nem tudtam délutánra is maradni.Köszönöm a lehetőséget ,hogy kipróbálhatta

Paca-12
2015.08.13. 13:51
Sziasztok.Mi Fél tízre tudunk menni a versenyre,az még jó? :|

dmaukner
2013.10.08. 13:28
Köszönet a képetért! Nagyon jók lettek! :)

dmaukner
2013.06.02. 13:36
Hello Mindenki! Nagyon tetszett a tegnapi futam (Június 1.). Jó volt látni végre élőben a gépeket "dolgozni". A pálya tetszetős és (szerintem) nehéz is, de így legálabb volt bőven

Tacsy
2013.04.27. 23:04
http://forum.rcmod
ell.hu/

Cimkék
tatabánya verseny verseny tatabánya crawler tlt-1 triál max climber tamiya cr-01 crawler tamiya toyota land cruiser nyomaték crawler
Összes cimke
Utoljára beérkezett modell
Tamiya CC-01
Tamiya TT-01
Axial SCX-10 Honcho

Oldal QR kódja
qrcode

Oldal QR kódja
Google +1
Látogatók
Copyright © Home-Road RC Team